Inbouw- en montagemateriaal

Zodat alles goed vast zit.

Onze accessoires voor het centraal stofzuigsysteem bevatten natuurlijk ook inbouw- en montagemateriaal. Het moet uiteindelijk ook allemaal precies in elkaar passen. Dat is niet alleen belangrijk voor het correct inbouwen maar ook voor meer veiligheid bij het werken met uw CentraClean centraal stofzuigsysteem.

Buizensysteem

Een perfect centraal stofzuigsysteem vereist een perfect buizensysteem.

Om lang plezier van uw CentraClean-systeem met draadloze afstandsbediening te hebben, moeten ook de zuigbuizen van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom bevelen wij u HT-buizen aan – die overtuigen namelijk in allerlei opzichten.

3401-rohrsystem-thomas-zentralsauganlage

De buizen bereiken de beste resultaten als het gaat om stromingsweerstand en statische elektriciteit. Dit werd bij een onafhankelijke test van de Universiteit Siegen aangetoond!*

Veel voordelen in één oogopslag.
  • Lage stromingsweerstand (getest)* en hoog zuigvermogen dankzij een grote buisdiameter DN 50 en een gladde binnenzijde van de buizen
  • Hoge onderdrukdichtheid door lipafdichtingsring, exacte mof- en ribvorming garanderen een hoog zuigvermogen (getest)*
  • Geringe statische elektriciteit (getest)*
  • Optimale functionaliteit en lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit van de buizen en afdichtingen
  • Eenvoudig insteekmofsysteem voor tijd- en kostenbesparende aanleg – buisleidingen hoeven niet te worden dichtgetapet
  • Met het omvangrijke assortiment aan hulpstukken zijn oplossingen op maat mogelijk
  • Miljoenen keren bewezen goed
  • Gegarandeerde dichtheid bij vakkundige aanleg

Van begin af aan gepland of later ingebouwd.

Het is aan te bevelen om de aanleg van de buizen inclusief alle stofzuigcontacten al voor het begin van de bouw te plannen, en  vervolgens bij de aanleg van het afvoersysteem in muren en vloeren meteen ook het buizensysteem aan te leggen. Ook in het kader van het opknappen van een bestaand pand of bij een omvangrijk renovatieproject kunt u de zuigleidingen voor een centraal stofzuigsysteem laten inbouwen.

Verlaagde plafonds, holle ruimtes onder houten vloeren en niet meer gebruikte schoorstenen bieden meestal de mogelijkheid tot het probleemloos aanleggen van de buizen, zonder te hoeven boren of breken.